Na velika platna dolazi najnovija priča o magičnoj zemlji Oz! VIDEO

Izvor: Svet plus, 02.Jun.2016, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na velika platna dolazi najnovija priča o magičnoj zemlji Oz! VIDEO

Svi znamo poznate priče o lepoj, ali opasnoj zemlji Oz i čuvenoj devojčici Doroti koja je razrešila moći Zlu vešticu. Ali šta se desilo nakon što je ova priča završena? U bioskope nam 9. juna dolazi priča o drugačijim herojima iz zemlje Oz, o letećem majmunu Oziju i njegovim drugarima.

Priča animiranog filma Čuvari Oza smeštena je u mističnim predelima ove zemlje i  govori o drugoj šansi, hrabrosti u strašnim situacijima i kako nam je malo potrebno da budemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << srećni. Gilinda, dobra veštica sa juga, odlučuje da oživi Zlu vešticu i ukloni njene moći tako što će od njih napraviti magičnu metlu. Zla veštica, besna i željna osvete, udružuje se sa svojim letećim majmunima kako bi povratila svoje moći, ali metla je na sigurnom i dobro čuvana. Dorotini prijatelji – Plašljivi lav, Strašilo i Limenko postaju čuvari te metle, ali u tome im je potrebna pomoć. Ozi shvata da sa malo ljubavi, hrabrosti i pameti, može učini svet boljim i staje na stranu Čuvara Oza kako bi porazili Zlu vešticu i sprečili je da ostvari svoje planove.

Čuvari Oza, komična avantura za celu porodicu sinhronizovana na srpski jezik, u bioskope dolazi 9. juna, a do tada pogledajte trejler.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Avantura za celu porodicu: Najnovija priča o magičnoj zemlji Oz (FOTO + VIDEO)  

Izvor: Story, 02.Jun.2016

Svi znamo poznate priče o lepoj, ali opasnoj zemlji Oz i čuvenoj devojčici Doroti koja je razrešila moći Zlu vešticu. Ali šta se desilo nakon što je ova priča završena? ​U bioskope nam 9. juna dolazi priča o drugačijim herojima iz ove čudesne zemlje.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.