Na reveru BROŠ JAKE SIMBOLIKE - Luk Blek raširio SRPSKU TROBOJKU pa poručio: Duh Čačka biće u Liverpulu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 23:30

Na reveru BROŠ JAKE SIMBOLIKE - Luk Blek raširio SRPSKU TROBOJKU pa poručio: "Duh Čačka biće u Liverpulu!"

Kada budete saznali, oduševićete se!

Srpski predstavnik na predstojećoj Evroviziji koja će se održati početkom maja u Liverpulu, Luk Blek, danas je i zvanično ispraćen uz prisustvo velikog broja medija i njegove publike.

Svim prisutnima, među kojima je bila i ekipa portala Srbija Danas, otkrio je šta nam sve to novo priprema i kakav će šou prirediti fanovima najvećeg muzičkog takmičenja.

Reči podrške Marije Šerifović, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za sada jedine srprske pobednice na Evroviziji mu mnogo znači, kao i podrška Ane Đurić Konstrakte, a na pitanje medija, šta će iz svog rodnog grada poneti u Liverpul, imao je spreman odgovor.

- Pečenje ne mogu da ponesem, jer ne smemo hranu da unosimo u avion. Duh Čačka će biti kroz moju porodicu - izjavio je Luka.

Na reveru je nosio broš belog jastoga, po kom je inače prepoznatljiv.

- Ovo danas je bila jako svečana prilika i hteo sam svečanije da se obučem, kao da sam na svojih 10, 15 godina mature na koju nisam išao, tako da sam se danas potrudio da izgledam ovako.

Ponosan je kako kaže, na srpsku publiku, koja u njemu vidi uzora.

- Mnogo pozitivnih komentara od raznih generacija i presrećan sam zbog toga. Zaboravim prosto da je bila Evrovizija i tako šetam gradom i ljudi mi prilaze. Ono što sam najviše primetio, jeste da su to deca od 10-15 godina koja uče da sviraju klavir uz moju pesmu. Nekako sam i zamišljao da će takva publika i biti

Šta je sve to Luka izjavio, detaljnije pogledajte u razgovoru sa njim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.