Na prodaju kosa “Roling stonsa”

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prodaju kosa “Roling stonsa”

Njihova muzika već decenijama pravi milione dolara, ali čak i pramenovi kose Mika Džegera i Kita Ričardsa mogu da vrede malo bogatstvo.

Pramen Džegerove kose biće ponuđen 3. jula na aukciji u kući „Bonams” uz procenjenu sumu između 1500 i 2000 funti. U međuvremenu, pramen Ričardsove kose prodat je za 900 funti.

Džegerova kosa je uzeta pevaču početkom šezedestih godina prošlog veka i bila je u vlasništvu rođaka jedne od njegovih prvih devojaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Krisi Šrimpton, sestre poznate manekenke Džin.

Kosa se čuva u koverti uz prateću izjavu o autentičnosti. „Izjava od Krisi Šrimpton potvrđuje da je pramen uzet dok je sa Mikom boravila kod bake na selu. Iako Krisi to nije znala, baka je sve vreme čuvala pevačevu kosu. Nakon bakine smrti kosu je nasledila Krisina tetka. Kada je i ona umrla, pramen je vraćen Krisi”, piše u katalogu „Bonamsa”.

Krisi i Mik bili su u vezi od 1963. do 1966, čak su se i verili, ali nikada nisu stigli do oltara.

Pramen kose Kita Ričardsa uzela je 1964. tada 16-godišnja obožavateljka Megi Ričardson u garderobi nakon koncerta u Prestonu.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.