Na pomolu novi estradni rat! Edita Aradinović uvredila Aleksandru Prijović!

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2023, 09:37

Na pomolu novi estradni rat! Edita Aradinović uvredila Aleksandru Prijović!

Edita Aradinović uvredila Aleksandru Prijović!? Da li je na pomolu novi estradni rat ili je pevačica bila ironična u komentarisanju svoje koleginice?!

Aleksandra Prijović je često komentarisana među fanovima ali i kolegama, više njen fizički izgled nego pevanje, koje joj se ne može osporiti, a korisnici jedne društvene mreže napravili su foto poređenje njenog izgleda nekada i sada.

Među komentatorima pomenute fotografije našla se i Edita >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Aradinović, a njen komentar šokirao je javnost.

Mnogi su ostali u čudu videvši njen komentar na Aleksandrinu fotografiju "Nekad i sad" i pitaju se da li je napomolu novi estradni rat ili je Edita samo bila ironična.

Na jednoj Instagram stranici gde se često objavljuju ovakve fotografije, ispod slike Aleksandre Prijović stoji komentar Edite Aradinović:

"Cela izoperisana, ne zna da peva i nema hit. Fuj!"

Edita je nedavno komentarisala i Senidu u negativnom kontekstu ali je onda izjavila da je u pitanju bila ironija. Da li je i sada to u pitanju, vreme će pokazati...

 Priča koja je kružila o Marini Tucaković, ispostavila se kao tačna!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.