Na pitanje novinara – kako se oseća posle razvoda, Žika je bio jasan!

Izvor: Svet, 17.Feb.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na pitanje novinara – kako se oseća posle razvoda, Žika je bio jasan!

Estradni par Žika i Dajana Jakšić odlučili su da stave tačku na svoj brak.
Njih dvoje su dali zajedničko saopštenje za javnost, gde su objasnili da su oboje krivi što je došlo do kraha braka.
Žika je napisano u saopštenju ne želi da razgovara o svom privatnom životu, pa je tako na veoma šarmantan način odgovorio na pitanje novinara.
“A vidite ovako, 1983. godine sam ja otišao u vojsku i to je bila Sombor 30/65 i bio sam stvarno fenomenalan i ponosan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sam na to”, odgovorio je na pitanje kako se oseća zbog razvoda.
Podsetimo, pevačica Dajana je napustila svog supruga i sa sinom Dušanom se preselila u dom svojih roditelja na Banovom brdu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Na pitanje novinara – kako se oseća posle razvoda, Žika je bio jasan!

Izvor: Scandal.rs, 17.Feb.2017

Estradni par Žika i Dajana Jakšić odlučili su da stave tačku na svoj brak...Njih dvoje su dali zajedničko saopštenje za javnost, gde su objasnili da su oboje krivi što je došlo do kraha braka...Žika je napisano u saopštenju ne želi da razgovara o svom privatnom životu, pa je tako na veoma...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.