Na kolenima MOLI da je IZVEDU: Miljana zapomaže na sav glas, traži hitnu DISKVALIFIKACIJU: Došla sam sa dva izveštaja

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 11:50

Na kolenima MOLI da je IZVEDU: Miljana zapomaže na sav glas, traži hitnu DISKVALIFIKACIJU: "Došla sam sa dva izveštaja"

Jezive scene u Beloj kući, Kulićeva je u nervom rastvrojstvu molila Veliku šeficu da napusti rijaliti.

Kontroverzna učesnica "Elite" Miljana Kulić doživela emotivno cepanje, pa je tokom emisije "Pitanja gledalaca" došla hotela i počela da moli produkciju da je izvedu iz rijalitija.

Njoj je prišao Lazar Čolić Zola u nadi da će je obuzdati, ali to mu nije pošlo za rukom, pa se okrenuo i otišao, a Miljana je nastavila da jeca i roni suze. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ona je u jednom trenutku pala na kolena i počela da moli produkciju da više ne bude deo "Elite".

- Ja tražim psihijatra, jer ja nisam dobro. Došla sam sa dva izveštaja, molim vas da me izvedete. Ja ću sve da uradim da me diskvalifikujete. U kakve situacije ja dovodim sebe? Molim vas izvedite me, napraviću neko sr*nje neće moći niko da me opere, molim vas teta Milice - govorila je Miljana u suzama.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILJANA KULIĆ MOLI PRODUKCIJU DA JE IZVEDU IZ "ELITE" Zapomaže na sav glas, traži hitnu diskvalifikaciju: "Nisam dobro"

Izvor: Blic, 30.Nov.2023

Aktuelna rijaliti učesnica, Miljana Kulić, doživela je tokom noći nervni slom. Ona je sedela u dvorištu Bele kuće i molila produkciju da je izvedu napolje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.