Na ivici anoreksije: Sandra Obradović šokirala svojim izgledom

Izvor: Tracara.com, 05.Dec.2016, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ivici anoreksije: Sandra Obradović šokirala svojim izgledom

Sandra je povećala usne koje su sada prilično upadljive na njenoj mršavoj figuri (foto: Instagram.com/missobradovic) Sandra Obradović tokom učešća u prvoj sezoni rijalitija Farma važila je za jednu od najatraktivnih takmičarki. Danas bivša voditeljka i manekenka izgleda potpuno drugačije, te je mnoge šokirala svojim izgledom. A photo posted by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Oct 22, 2016 at 11:23pm PDT Osim što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << prenapumpala usne, Sandra je i drastično smršala. Poslednjim fotografijama na Instagramu šokirala je sve jer joj se na nekima bukvalno vide rebra. A photo posted by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Jul 16, 2016 at 5:19am PDT Mnogi su u komentarima izrazili zabrinutost za njeno zdravlje i poručili joj da izgleda kao da je na pragu anoreksije. A photo posted by Sandra Obradovic (@missobradovic) on Sep 3, 2016 at 1:03pm PDT Da li i vi smatrate da je Obradovićeva preterala sa mršavljenjem?

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

KO BI REKAO? Ovu lepoticu je Topalko angažovao za svoj novi spot (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 11:50

Bivši takmičar "Zvezda Granda" Milan Topalović Topalko priprema novi spot. Za ekranizaciju ove pesme, koja nosi naziv "Ljubavna anarhija", angažovao jednu njemu dragu osobu, ćerku Helenu Topalović...Naravno, Topalkova ćerka je na Instagramu objavila fotografiju sa snimanja...A photo posted by...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.