NULTA TOLERANCIJA NA NASILJE Svesni ste svega! Veliki šef je rekao dovoljno! Šopićeva podsetila učesnike na NOVE MERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 22:56

NULTA TOLERANCIJA NA NASILJE "Svesni ste svega! Veliki šef je rekao dovoljno!" Šopićeva podsetila učesnike na NOVE MERE

Jasno i glasno!

Na samom početku prve emisije nakon pojavljivanja Željka Mitrovića u Zadruzi, voditeljka Ivana Šopić iskoistila je momenat, kako bi zadrugarima skrenula još jednom pažnju na rigorozne mere, koje su preduzete, kako bi se u rijalitiju ''Zadruga'' postavili standardi ponašanja i modela adekvatne komunikacije među zadrigarima.

- Kako se osećaš kao vođa? - upitala je Ivana.

- Super mi je u hotelu, to je odlično odmaranje. Maksimalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se trudim da sve bude kako treba - kazao je Ivan.

- Moguće je da svako bude dobar, ili loš primer. Za ponašanje pojedinaca nije kriv rijaliti, već ponašanje pojedinaca. Nadam se da ćemo lepo sarađivati do kraja rijalitija i da će verbalni okršaj biti jedini koji praktikujete. Nulta tolerancija će postojati na agrasiju. Posle Velikog šefa je glupo isšta pričati, jer je on rekao sve. Nadam se da ste već sami svesni svega - rekla je Ivana.

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.