NUĆI UDARIO NA KARLEUŠU: Opleo po njenom albumu, pa priznao: Da, jeste, podelili smo karte...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2023, 08:52

NUĆI UDARIO NA KARLEUŠU: Opleo po njenom albumu, pa priznao: "Da, jeste, podelili smo karte..."

Napravio pomamu na društvenim mrežama.

Nakon što je pevačica Jelena Karleuša putem svog instagram storija poručila reperu Nućiju da "deli karte po školama i radi za 100 evra koje mu kao robu daju menadžeri", reper Igor Panić nije ostao nedorečen.

On je putem Instagram storija podelio video-zapis gde je odlučio da odgovori koleginici:

- Dok sam se ošišao, situacija je eskalirala (osmeh). Tako da... Da, jeste, podelili smo karte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svega tri škole i svega 100 karata, ali 'ajde, nema veze. Volimo da delimo karte za koncert, ali ja mnogo više volim da delim hajp. Baš sam velikodušan i nemam nikakav problem sa tim, tako da slušajte Karli, da je malo dignemo na Spotifaju. Što se tiče koncerta evo čisto jedna informacija - kazao je na Instagramu on, nakon čega je pokazao kako su on i Vojaž prodali već 90 odsto karata za koncert planiran za 6. oktobar.

Ujedno, u okviru te svoje „priče" ostavio je svima koji ga prate link ka njenoj muzici „ne bi li je malo podigli", čime je zasigurno izazvao razne reakcije fanova.

Podsetimo, „rat" između JK i Nućija počeo je pošto je pevačica u jednoj emisiji bila oplela po izvođaču, a on joj na to nije ćutao.

- ...Na primer neki Lil Miks ili Pil, Lil Piks, neki novi izvođač ima milijardu pregleda i na Jutjubu, Spotifaju i gazi neku Bijonse, ali Bijonse krene na turneju i u prvih mesec dana prijavi zaradu od 1,6 milijardi dolara, a sledeće godine taj Lil Piks, Nući, Ćući ne postoji - pričala je ona, na šta je on na svom Instagramu odreagovao rečima:

- Šta njake ova Karli?

Potom, ona je rešila i da mu očita lekciju:

- Ova Karli (velikim slovima treba da pišeš moje ime, indijancu) „njake" po tebi što ne možeš da prodaš 100 karata za koncert. Trajaćeš do isteka ovog storija, a komentarišeš mene. Da nije malog Vojaža, bila bih još konkretnija, nego mi je mali simpa. Idi deli karte po školama, radi za 100 evra koje ti kao robu daju menadžeri - napisala je na instagram storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.