NOŽ U LEĐA Kijin bivši i njena NAJBOLJA DRUGARICA joj iza leđa KUJU OSVETU? Kockareva će odlepiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽ U LEĐA Kijin bivši i njena NAJBOLJA DRUGARICA joj iza leđa KUJU OSVETU? Kockareva će odlepiti

Da li je ovo moguće?!

Iako je 3. sezona Zadruge na vratima, akteri iz premijerne Zadruge još uvek su glavna tema u medijima.

Posebnu pažnju i dalje privlači apsolutna pobednica Kristina Kija Kockar koja je nakon pobede zaplivala u muzičke vode, gde se i te kako uspešno održava.

Kija i dalje puni klubove, a redovno radi na novim pesmama koje budu odlično prihvaćene od strane publike!

Najviše popme u prvoj sezoni, privukla je navodna afera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju je Kristina imala sa Filipom Đukićem. Njih dvoje su imali seks u kupatilu, kako je tvrdio Filip, a njegovu priču potvrdio je i snimak koji jasno pokazuje da je bilo akcije, jer se kamera non stop tresla.

Pogledajte još jednom kako kamera "nema mira"

Sada, skoro dve godine kasnije, opet se aktuelizovala tema oko Kije i Filipa, a u priču je ubačena i Kijina najbolja prijateljica iz prve sezone Jelena Krunić.

Mediji pišu da je Krunićka muvala Filipa kako bi napakostila Kiji zbog njihovog poljuljanog odnosa.

Povodom ove tvrdnje oglasila se Krunićka koja je komično prokomentarisala celu situaciju, obraćajući se Filipu:

- Ahahah... Pa ovo je hit, kunem vam se. Što mi Filipe pre ne javi pre za ovaj dogovor, da se iskombinujemo, da ne budemo ovako providni - napisala je Jelena Đukiću, koji je "ripostovao" njen Instagram stori.

Da li je Krunićka htela da skrene pažnju sa svog plana ili je ipak reč o dezinformaciji, saznaćemo možda već u trećoj sezoni koja počinje za nešto više od nedelju dana!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.