Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOŽ GA ODAO: Sloba pokriva Kiju! Pojavio se DOKAZ da je jutros NAPADNUT

Sloba Radanović rekao je za medije da nikakve tuče nije bilo, ali smo ubrzo otkrili da je do sukoba itekako došlo! Jutros oko 5 sati, kako mediji navode, Sloba Radanović je prijavio napad svoje bivše žene, Kristine Kije Kockar u njegovom iznajmljenom stanu na Novom Beogradu. Radanović je sinoć bio na promociji knjige na kojoj The post NOŽ GA ODAO: Sloba pokriva Kiju! Pojavio se DOKAZ da je jutros NAPADNUT appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLOBA POLUDEO ZBOG PRIČA KOMŠILUKA: Idite sad kod komšinice! Zbog Kije se više ŽENITI NEĆU! Ona me je ZVALA jutros!

Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2019

Nakon što su domaći mediji preneli da je oko 5 sati ujutru Slobodan Radanović prijavio policiji da je u njegov stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretirala, ekipa Espresa je otišla na lice mesta. Komšinica koja je novinarima otkrila da ovo nije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.