NOVO NEPRIJATELJSTVO U ZADRUZI: Nova učesnica samo što je ušla - usledila MRŽNJA! Sledi OBRAČUN sa NJOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO NEPRIJATELJSTVO U ZADRUZI: Nova učesnica samo što je ušla - usledila MRŽNJA! Sledi OBRAČUN sa NJOM!

Zahuhtava se.

Kako su zadrugari spremno čekali početak emisije ,,Pitanja novinara", na iznenađenje svih dogodilo se nešto što niko nije očekivao. Nova učesnica "Zadruge 2", Višnja Petrović stigla je u Belu kuću, a svojim prisustvom je i te kako ostavila utisak na pojedine ukućane.

Ona je neposredno pred ulazak izjavila da joj se najviše sviđa Miki, a nakon ulaska Đuričić je bio oduševljen Višnjinim izgledom! Rebeki Popović se nova učesnica nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni malo svidela, pa ju je zajedljivo odmeravala, a mnogi slute da se upravo između njih dve očekuju obračuni.

 Zorica Marković je takođe bila zadivljena njenom energijom i raspoloženjem, te je morala da ispriča njihov dijalog na samom početku njihovog poznanstva.

- Moram da kažem: Ide Višnja i ja joj kažem da je mnogo lepa, a ona kaže "Da, došla sam da glumim proleće i smrzla sam se kao p*čka" - ispričala je Zorica svima.

Pogledajte rezultate

"TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila o novoj pevačici KIJI KOCKAR! Neočekivan komentar - ZAČEPILA USTA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.