NOVI ŽIVOT: Rasel Krou na društvenim mrežama pokazao svoje imanje posle požara i kiše!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ŽIVOT: Rasel Krou na društvenim mrežama pokazao svoje imanje posle požara i kiše!

Spašeno.

Tokom vikenda u Australiji kiša je skoro neprestano padala, a poznati holivudski glumac Rasel Krou, fotografisao je svoje imanje posle požara i kiše.

Ogroman požar pogodio je selo Nana Glen, koje se nalazi oko 25 km severozapadno od luke Kofs, u novembru prošle godine uništavajući kuće i zemljišta.

Glumac Rasel Krou vlasnik je 400 hektara zemlje oko tog područja i napomenuo je da je veoma srećan što mu je imanje spaseno. Od sasvim spaljene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zemlje i šume, priroda je ponovo počela da buja.

My place 10 weeks ago after the fire had gone through, and this morning after a big weekend of rain. pic.twitter.com/oOWz0gG5hp

— Russell Crowe (@russellcrowe) January 19, 2020

- Moje imanje pre deset nedelja, pošto ga je požar uništio i jutro posle kiše, jer je celi vikend padala kiša - napisao je glumac na svom Twitter nalogu.

Tokom proteklih meseci glumac je često otvoreno govorio o požarima u Australiji, a na svojim profilima na društvenim mrežama prikupljao je pomoć za požarom zahvaćena područja.

A post shared by Russell Crowe (@russellcrowe) on Nov 13, 2019 at 4:08pm

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.