NOVI TAKMIČAR ELITE JE MAGISTAR SOCIOLOGIJE I VELIKI HUMANISTA! Javnosti je dobro poznat po BRITKOM JEZIKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 18:04

NOVI TAKMIČAR "ELITE" JE MAGISTAR SOCIOLOGIJE I VELIKI HUMANISTA! Javnosti je dobro poznat po BRITKOM JEZIKU!

Ovo su manje javni detalji!

Dok su pripreme za početak novog, do sada neviđenog projekta televizije Pink - ''Elita'' u punom jeku, došao je trenutak kada se itkrivaju imena učesnika koji će okupirati pažnju gledalaca u narednom periodu.

Pored Milene Kačavende, koja je najavljena kao prva učesnica, u ''Elitu'' ulazi i Marko Đedović, svima dobro poznato televizijsko i rijaliti lice.

Ono sa čim javnost do sada nije bila upoznata jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je Marko Đedović magistar socijalnog rada i socijalne politike. Pored toga što je visokoobrazovan, budući učesnik ''Elite'', svima dobro poznat, veliki je humanista i redovno pomaže brojne humanitarne akcije.

A post shared by Pink.rs (@pink.rs)

Iz njegovog pređašnjeg pojavljivanja možemo zaključiti da na njegovo učešće niko neće ostati ravnodušan, jer je Marko osoba koja je oštra na jeziku, a izuzetno je spreman na rijaliti ''igru'' kao dobar poznavalac svega onoga što tamo može da se desi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.