NOVI SVET OTKRIVA ko će biti donor sperme za Sanjinu vantelesnu oplodnju!

Izvor: Svet, 29.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SVET OTKRIVA ko će biti donor sperme za Sanjinu vantelesnu oplodnju!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ne samo da se vole još više, nego žele i dete, pa su već krenule na razgovore sa lekarima i Sanja radi potrebne analize.
Plan je da urade vantelesnu oplodnju. Odluka je da Sanja bude majka, da nosi bebu i potom je rodi. Jovana mnogo više želi dete od Sanje i baš forsira tu priču. Problem je jedino to što istopolni brak u Srbiji nije dozvoljen, pa neće moći da se venčaju. Sanja jedva čeka da joj lekari daju zeleno svetlo i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da se podvrgne zahvatu oplodnje“, kaže izvor Sveta, i objašnjava šta se dešava sa donorom sperme. 
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
SvetSvet
The post NOVI SVET OTKRIVA ko će biti donor sperme za Sanjinu vantelesnu oplodnju! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.