NOVI SVET EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Jeleni Kostov PUKAO SILIKON, JEDVA OSTALA ŽIVA!

Izvor: Svet, 15.Dec.2018, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SVET EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Jeleni Kostov PUKAO SILIKON, JEDVA OSTALA ŽIVA!

Jelena Kostov za dlaku je izbegla sepsu i sigurnu smrt kada joj je pukao silikon u grudima, a lekari su je spasli u poslednjem trenutku.
„Jelena je trebalo da ide na redovnu kontrolu posle porođaja i dojenja, ali nije. Tek kada je primetila da joj je jedna dojka dobila čudan oblik, obratila se lekaru. Mislila je da to nije ništa strašno, ali iz ordinacije je odmah prebačena u operacionu salu. Hirurzi su joj izvadili implantate iz obe dojke i stavili nove. Rekli su joj da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pitanje da li bi preživela da čekala još koji dan“, kaže naš izvor, a Jelena priznaje da je preživela ozbiljnu dramu.
„Nisam se još oporavila, ali tačno je da sam bila veoma loše. Sada sam bolje, prolazi polako i bol. Nisam htela da pravim špansku seriju i sve sam to krila. Znam da sam kriva za sve“, kaže Jelena, a na naše pitanje da li je problem bio loš kvalitet implantata, ona kaže: „Sliku doktora treba da okačim pored ikone, zahvalna sam mu na svemu. Stavila sam nove silikone i polako se oporavljam. Sada sam shvatila da je čovek srećan samo ako je zdrav.“
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU KOJI JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE, REGIONA I DIJASPORE!
KUPITE NOVI SVET! Sloba KONAČNO SVE PRIZNAO: NE MOGU BEZ KIJE, ŽELIM DA MI RODI DETE! Ekskluzivne fotke Darka Lazića, smršao 20 kila! Kako izgleda Karleušina nova kuća! Žika i Dajana OPET ZAJEDNO!

svetsvet
The post NOVI SVET EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Jeleni Kostov PUKAO SILIKON, JEDVA OSTALA ŽIVA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.