NOVI SNIMCI TEODORE POSLE AFERE SA SNIMKOM ZA ODRASLE: Ovo radi USTIMA uz sramotne poruke

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 21:57

NOVI SNIMCI TEODORE POSLE AFERE SA SNIMKOM ZA ODRASLE: Ovo radi USTIMA uz sramotne poruke

Afera ne jenjava!

Kao što su prethodnih dana mediji brujali, Teodora Džehverović nalazi se na meti bivšeg saradnika koji je ucenjuje eksplicitnim video zapisom, da ne kažemo p*rno snimkom, sve zbog povređene sujete, jer je prekinula saradnju sa njim.

Iako niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je navodni Džehvin p*rno selfi završio na internetu, upućeni u njen privatni život tvrde da je i za ovo kriv njen bivši saradnik, koji je nedavno objavio i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << audio-snimak, a na kojem se navodno čuje pevačicin glas tokom seksualnog odnosa. Međutim, ono što je pobunilo javnost jeste pevačicina reakcija nakon skandala.

Naime, Teodora se uopšte i ne trudi da dokaže svoju smernost. Na svom profilu, na društvenoj mreži Instagram, okačila je niz provokativnoh fotografija vrlo dvosmislenih opisa.

- Uključite zvuk - napisala je ona pored krupnog kadra rastvorenih usana.

- Cuclaš ga - nastavila je pevačica u istom gasu.

- Ovo nam je  definitvno najlpše - zaključila je ona uz sliku pucketavih bombnica koje mame sa Džehvinog jezika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.