NOVI SKANDAL U ZADRUZI! Psovke, agresivni napad i jedna ŽRTVA sukoba! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jan.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SKANDAL U ZADRUZI! Psovke, agresivni napad i jedna ŽRTVA sukoba! (VIDEO)

Nema kraja agresiji!

Nakon svađe koju su imali noćas, došlo je do nove rasprave između pevačice Teodore Džehverović i Miljana Vračevića. I ovoga puta među njima su pale su teške reči, a tada je došlo i do svađe između nje i Anđela Rankovića.

Prelomni trenutak za svađu bio je kada je Miljan počeo da komentariše Teodorinu karijeru i muziku kojom se ova pevačica bavi, kao i o njenom ljubavnom životu.

- Ne možeš tako da mi govoriš, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam raz*ebana! Ne znaš ništa drugo, ne možeš da se opereš. Ti si agresivac, dragi moj Miljane, neće te ništa oprati - govorila je Teodora Miljanu.

- Mene za tu agresiju možda neće oprati ništa, ali ni tebe za to što radiš neće ništa. Jesi rekla za devojku da se je*ala sa oženjenim čovekom za dva minuta spota?! Glumiš poštenje, šta ćeš kod Ćazima i po jahtama? Gaziš preko svega - vikao je Vračević.

U toku svađe sa Teodorom Džehverović, vozač se obratio i manekenu Anđelu Rankoviću koji je u emotivnoj romansi sa pevačicom, za koga je imao savet da se mane nje, jer se često svađaju.

- Rekao sam ti, Anđelo, dobar si momak, ali si glup kao konj! Digni se! Na*ebaćeš! Ti ćeš ostati dole, ona ide dalje! To gazi preko mrtvih - savetovao je Miljan Rankovića.

- Slušaj me! Nisam se j*bala sa Ćazimom! Nisam sa njim imala ništa! Miljane sada pričaš neke priče koje nemaju veze sa životom! Ovo što priča čovek je katastrofa! O čemu priča, bre, ko je raz*eban?! - nastavila je Teodora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.