NOVI RAT?! SLOBA ZAPUŠIO USTA MILJKOVIĆU: Nakon prozivki rešio je da se OGLASI, evo ŠTA JE REKAO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI RAT?! SLOBA ZAPUŠIO USTA MILJKOVIĆU: Nakon prozivki rešio je da se OGLASI, evo ŠTA JE REKAO!

Uzvratio udarac!

Marko Miljković, Lunin sadašnji dečko, više puta je prozivao Slobu Radanovića, sa kojim je Đoganijeva bila u prvom rijalitiju, a sada je pevač uzvratio udarac.

Nakon Markove rečenice da Sloba može samo da "namaže guzu i čeka ga", Radanović je bio kratak i jasan, pa je izneo svoje mišljenje o ovom učesniku.

- Ne može ni dan da prođe a da mene ne spomenu u Zadruzi! Ma muka mi je više od toga! Ja ne diram nikog, imam svoj život, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Marko očigledno ima problem sa mnom. Ja sa njim nemam i neću se spuštati na nivo seljaka i neću odgovarati na njegove prozivke jer ja nisam on - rekao je Sloba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.