NOVI POTRESNI DETALJI - Saša Vidić bio klinički mrtav kada su ga dovezli u bolnicu! Lekari odmah morali da urade ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 12:56

NOVI POTRESNI DETALJI - Saša Vidić bio klinički mrtav kada su ga dovezli u bolnicu! Lekari odmah morali da urade ovo!

"Usledila je velika borba za život!"

Srpski kreator i stilista Saša Vidić preminuo je juče u 52. godini u godini u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju, a prema pisanjima medija, imao je početnu fazu sepse i bio je priključen na respirator.

Kreatora je Hitna pomoć u nedelju kasno uveče praktično klinički mrtvog dovezla u KBC "Bežanijska kosa", gde su lekari dali sve od sebe da ga povrate u život, ali, nažalost, nije mu bilo spasa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Vidića je hitna pomoć dovezla bez svesti u bolnicu i u vrlo teškom stanju. Odmah na prijemu morali su da ga intubiraju, da ga priključe na respirator kako bi pokušali da ga spasu jer je praktično klinički mrtav dovezen. Usledila je velika borba za život poznatog kreatora, ali i pored svih napora i svih preduzetih mera, nije mu bilo spasa - kaže izvor.

Kao uzrok smrti navedena je kardiorespiratorna insuficijencija, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Podsetimo, Saša Vidić je neko vreme živeo u Banjaluci, a početkom rata preselio se u Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.