NOVI PARTNER, SELIDBA? Evo gde se trenutno nalazi Milijana Božić i kakvi su joj planovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 10:50

NOVI PARTNER, SELIDBA? Evo gde se trenutno nalazi Milijana Božić i kakvi su joj planovi!

Bivšeg supruga je izbrisala gumicom...

Bivša učesnica rijalitija "Parovi" Milijana Božić, koja je svoju popularnost stekla tako što je smuvala pedeset godina starijeg muškarca, Milojka Božića, sada ima novog partnera! Reč je o još jednom penzioneru, ovoga puta iz Užica, a još uvek zakonita Milojkova supruga progovorila je o novoj vezi.

- Ne znam što da kažem. Počeli smo neku priču, pa što bude. Miloš živi u Užicu, odakle su moji roditelji. Tako smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i upoznali, u kafiću. Sada smo zajedno - rekla je ona.

A post shared by Milijana Bogdanovic (@milijana_official) on Oct 8, 2020 at 4:20am PDT

Izvor blizak našem portalu ističe da bivša učesnica "Parova" sve više vremena provodi u Užicu i da će verovatno u ovaj grad i da se preseli.

- Milijana sve više vremena provodi sa Milošem u Užicu. On planira da tu žive zajedno, a njegova izabranica još uvek razmatra da li je to dobar potez. Sudeći po sve češćim posetama, preseliće se ovde - govori izvor za Srbija Danas.com.

Podsetimo, Božićka će se razvesti od supruga Milojka kroz dva meseca, a nakon toga može da ostvari sve svoje planove. Milijana je sudeći po objavi na društvenoj mreži Instagram trenutno u rodnom gradu svog novog izabranika.

A post shared by Milijana Bogdanovic (@milijana_official) on Oct 26, 2020 at 2:02pm PDT

PSIHO TEST: Japanska psihološka igra otkriće TAJNE delove vaše ličnosti kojih niste ni svesni! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.