NOVI PAR U VILI! Erin unuk u AKCIJI pred SVIMA! Golupčići razmenjivali NEŽNOSTI - ne kriju NIŠTA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 09:03

NOVI PAR U VILI! Erin unuk u AKCIJI pred SVIMA! Golupčići razmenjivali NEŽNOSTI - ne kriju NIŠTA (VIDEO)

Sad se sve zna.

Nedeljama se diskutovalo o tome da li su se obnovile emocije između Uroša Anđelića i Zorane Losić. Danima su ćeretali, osamljivali se, planirali zajednička putovanja i slično. Svi stanovnici luksuzne vile su primetili da se dešava nešto između njih. U prvi mah su negirali da postoje varnice, ali su vremenom počeli da se otvaraju jedno drugom.

Nakon žurke, alkohola i dobre energije postali su još prisniji, a sutradan je konačno i pao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi poljubac, potvrđujući onu staru izreku: gde ima dima, ima i vatre.

Njihova ljubav je krunisana razmenjivanjem poljubaca u dnevnoj sobi. Na ovaj način su objavili svoju vezu i gledaocima i drugim učesnicima rijalitija.

Nama ostaje da vidimo da li će se u ovom slučaju potvrditi verovanje da su najkvalitetnije veze one koje nastaju iz drugarstva.

Kako su se ljubili, pogledajte u nastavku:

  Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.