NOVI OKRŠAJ ŽENE I LJUBAVNICE! Ana saopštila Anđeli informaciju iz spoljnog sveta - ona skočila kao oparena!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 08:44

NOVI OKRŠAJ ŽENE I LJUBAVNICE! Ana saopštila Anđeli informaciju iz spoljnog sveta - ona skočila kao oparena!

Tenzija između njih se ne smiruje!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

- Kažeš teško ti je što će Zvezdan spavati blizu tebe, a kako je bilo Ani koja mu je bila žena 13 godina dok je gledala vaše čere*enje na njene oči, pa si je ti provocirala hvaleći se se*som, tvoja bol nikad ne može biti veća od Anine koja se lomila u komade dok si se ti smejala i provocirala je? - pročitao je Darko. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja nju nikada nisam provocirala. Nikada! Provocirala je nikada nisam. Ona je došla na krevet i pitala kakav nam je bio se*s. Prošle sedmice sam rekla da je nikad nisam provocirala. - rekla je Anđela.

- Jesam li ja nekada dobacila Ani? Nikada. Neću da dozvolim da se priča nešto što nije istina - dodala je Anđela.

- Uvredila je ona mene, ona je meni davala nadimke, ja njoj nisam. Pozdravila bih Moku Slavnića koji je napomenuo da njegov sin veruje samo meni i Lepom Mići, a on veruje svima osim nama - rekla je Anđela.

- Htela bih samo da kažem da gutalicu nisam smislila ja, ona je s polja. Kad budeš izašla napolje shvatićeš da nisam ja smislila. Kada sam ja ušla u ovu kuću ona je uradila 1000 stvari da me isprovocira na šta ja nisam nasela - rekla je Ana.

- Mi ovde ne možemo da znamo šta se priča po raznim ćoškovima, mogu tek da zamislim šta priča kada nisam ja tu. Ona se apsolutno nije pitala niti nju jednog trenutka zanima kako je Ani. Ona je ta koja nema empatiju. Ona je ta što se sve meni prepisuje, da sam ja monstrum... Mislim da nije razmišljala kako je meni, ulazak moj u ovu kuću nikada nije saosećala - rekla je Ana.

- Od pre par dana gledam samo na sebe i tako će i biti, ali mi je jako bitno što mi je Ana sad pomogla jednom rečenicom što joj je Zvezdan rekao ''Sve ona ovo misli i o tebi'' a ja sam prećutala i ispala najveći lažov zarad njega - rekla je Anđela.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.