NOVI LJUBAVNI PAR U ZADRUZI - tvrdi da nije sponzoruša i da joj treba baš ovakav muškarac da nađe sreću u životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 17:04

NOVI LJUBAVNI PAR U ZADRUZI - tvrdi da nije sponzoruša i da joj treba baš ovakav muškarac da nađe sreću u životu

Prelepi su zajedno.

Slađa Lazić nastavila je da objašnjava Zoli da ona nije ista kao ostale, a zatim je ponovo naglasila da smatra da on nije spreman za nešto ozbiljo, te joj je on objasnio da je odavno raskrstio sa Miljanom Kulić i da nema brige.

Daj ja se tebi sviđam fizički što je i normalno. Nisi ti spreman za ljubav, bio si u vezi pet godina - rekla je Slađa.

- Nisam ja bio nerazdvojan pet godina, svašta je tu bilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nisam ja ranjen, jeste meni krivo i to stoji, ali nemam pravo da se osećam loše kad sam i ja donekle krivac. Automatski sam sebi dajem prostor da imam slobodu i potrebu kad si ti u pitanju da ti kažem šta mislim i da nemam dlake na jeziku, da sam opušten - rekao je Zola.

-Ja nisam tip da pomisliš da ću se naljutiti ako se ne vidimo pet sati, ja nisam budaletina kao većina. Meni muškarac može samo da ulepša bitisanje u rijalitiju, a ne da me izdržava ovde kao ti Anitu. Ona je u frizerskom salonu rekla da ti uvek imaš novca i svakih sedam dana daješ za nokte i kosu. Pa daj bre - rekla je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.