NOVI HAOS, MALO PRED ŽURKU! Za crnim stolom zaratili NJIH DVOJE! Dodirivao je KRIŠOM po golom telu, ODLEPILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2019, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI HAOS, MALO PRED ŽURKU! Za crnim stolom zaratili NJIH DVOJE! Dodirivao je KRIŠOM po golom telu, ODLEPILA

Sasula mu u lice!

U "Zadruzi" je danas organizovano još jedno suđenje. Ovog puta Jovana Tomić Matora je tužila Lazara Jeremića da je dodirivao Sanju Stanković po stopalima. Sudija je bio Bora Santana, koji je reč dao Matoroj.

- Pitala Sanju da li se seća toga, ona je rekla da se ne seća. Zamolila sam je samo da povede računa o ponašanju, jer ne želim da to pređe granicu. Imam malo više muških hormona i kao što ti možeš to da osetiš, tako mogu i ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada neko priđe mojoj ribi da je muva - započela je Matora.

- Meni je morbidno da koristim neku priliku kada je nekome teško za tako nešto. Sve vreme sam je držao za rame i doneo joj vode da se smiri. Ja ni jednog trenutka nisam dotakao Sanjina stopala. Imao sam totalno drugačije mišljenje o njoj kada sam ušao i sada  - izjasnio se Jera.

Međutim, kada je Sanja ustala da da svoje mišljenje kao porota, otkrila je da ju je Lazar pipao po stopalima, pa je obelodanila i gde se to desilo.

- Jesi ovde jedanput, sedela sam ovde, bila sam bosa, nešto si mi rekao, uhvatio si me za stopala i otišao na drugu stranu. Iskreno, ja nikada nisam osetila ništa sa njegove strane. Niti sam ja njemu, niti je on meni dao povod za nešto više - ispričala je Sanja, a onda se umešala i Ana Korać.

- Ja sam sigurna da Laki nije zaljubljen u Sanju, on na nju gleda kao na prijatelja. On voli da pripomogne kada je neko loše. Ne misli on ništa loše, niti ima neke namere - izjavila je Koraćeva, a sve detalje poslušajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.