NOVI DETALJI VEZE ANE MIHAJLOVSKI I VUKA KOSTIĆA: Nećete verovati gde su se upoznali, niko ne bi rekao

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI DETALJI VEZE ANE MIHAJLOVSKI I VUKA KOSTIĆA: Nećete verovati gde su se upoznali, niko ne bi rekao

Veoma neobična situacija.

U domaćim medijima odjeknula je vest da su lepa voditeljka Ana Mihajlovski i šarmantni glumac Vuk Kostić već dva meseca u vezi!

Vuk se nije izjašnjavao povodom ovoga, a sada su u javnosti procurili novi detalji.

Par se navodno upoznao preko zajedničkih prijatelja, i to u lovu.

#loveeverystepoftheway www.grubinlab.com @grubinsrbija

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Dec 6, 2019 at 8:18am >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PST

- Ana je iz znatiželje krenula u lov i tamo je videla Vuka. Oni su celi dan proveli zajedno, a uveče su razmenili brojeve telefona. Pošto su varnice odmah sevnule, ubrzo su se dogovoriili i da se vide. Posle nekoliko susreta shvatili su da između njih ima jake hemije i započeli su vezu - rekao je neimenovani izvor.

Moj izbor..moja odeća.. #konstantintex "Preča je košulja od dzamadana"

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on Oct 11, 2019 at 2:20pm PDT

Isti izvor dodaje da su navodnu vezu neko vreme krili i od prijatelja i da su se "tek nedavno opustili i počeli da izlaze po restoranima i kafićima, jer su shvatili da to nije prolazna strast, već da su se zaljubili jedno u drugo.

"VLADA RATNO STANJE" Grad bruji o RASKIDU Rade Manojlović i Harisa - pevačica otkrila celu ISTINU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.