NOVI DETALJI POSLEDNJE DISKVALIFIKACIJE - nagovorio ga da laže produkciju da bi ga izbacili iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 22:54

NOVI DETALJI POSLEDNJE DISKVALIFIKACIJE - nagovorio ga da laže produkciju da bi ga izbacili iz Zadruge

Gledoaci tvrde da je on najveća ljiga odkada postoji rijaliti.

David Romano je diskvalifikovan nakon napada na Nenada Macanovića Bebicu. Veliki šef je doneo neopozivu odluku jer televiyija Pink gaji nultu stopu tolerancije prema nasilju.

Ipak, fanovi Čuburca su ogorčeni jer smatraju da je Bebica preterao sa prozivkama, a novi klip koji se pojavio na Instagramu obasjao je dodatno svetlo na situaciju koja se dogodila u Beloj kući neposredno nakon napada.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, dok se čekala odluka velikog šefa, Bebica je stajao sa Lukom Majčicom na tremu Bele kuće.

Luka Majčica je prišao Bebici i šapnuo šta da kaže produkciji

- Reci da te boli vrat, da te boli sve - posavetovao ga Luka kkao bi osigurao da Čuburca izbace.

- Normalno - rekao je iskusno Bebica.

Mnogima se ovakvo ponašanje nije dopalo. Te su Luku napadali i nazivali ljigom ispod video snimka: "Luka je ljigavac najveći", "Nije gora ljiga viđena za svih sezona", "Dve najveće ljige Nenad i Luka fujjj"

U svakom slučaju, ma šta pojedinci pisali, Čuburac nije smeo fizički da napadne Bebicu te ga Veliki šef sa punim pravom diskvalifikovao.

Snimak šta je Majčica ispričao Bebici pogledajte klikom OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.