NOVI DETALJI Kad se NADROGIRA... Aleksandra SPREMNA da OTVORI USTA o bivšem dečku koji ju je RAZOČARAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 19:49

NOVI DETALJI "Kad se NADROGIRA..." Aleksandra SPREMNA da OTVORI USTA o bivšem dečku koji ju je RAZOČARAO

"Udri, ne može ti ništa, imaš ti ovde svoje ljude..."

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Aleksandra Nikolić saznala je da postoji video-klip, za koji je tvrdila da je poslao njen bivši dečko.

Podsetimo, Aleksandra je imala potresnu ispovest, o kojoj je prvo ispričala njena drugarica Milica, a radilo se o bivšom dečku koji ju je ostavio na makedonskoj granici bez telefona i novca.

- Koliko ste bili zajedno? - upitala je Paula.

- Godinu dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i jače, ja sam ceo svoj život ostavila u Beogradu zbog njega, obrisala društvene mreže. Sve sam promenila zbog njega, ja sam bila zaslepljena njim. Ali je posle svega ispao smrad... Kad se drogira, tu nema pomoći, a stvarno je galantan - ispričala je Aleksandra.

- Nema tu pomoći - rekla je Paula.

- A stvarno sam ga volela, bila sam u fazonu da ću mu roditi dete! Meni bi život bio pakao, ali ja ne mogu da verujem da je on poslao snimak, to tako ne liči na njega. On je mene razočarao time što je poslao snimke, a kada niko nije imao m*da da bude sa njim, ja sam išla tamo, rizikovala sve - pričala je Nikolićeva.

- Ako vidiš da od njega išta potekne, udri, ne može ti ništa, imaš ti ovde svoje ljude, tako da ti ne može ništa - bodrila je Paula.

Kakoje sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.