NOVI DEČKO POSLAO EKIPU DA PRATI ANĐELU PO BEOGRADU?! Zabranjeno joj da se sretne sa Zvezdanom - biće problema

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 17:52

NOVI DEČKO POSLAO EKIPU DA PRATI ANĐELU PO BEOGRADU?! Zabranjeno joj da se sretne sa Zvezdanom - biće problema

Oglasila se Đuričićeva!

Bivša zadrugarka, Anđela Đuričić, doputovala je u Beograd iz rodnog Herceg Novog. Spekulisalo se da će doći do njenog susreta sa bivšim dečkom Zvezdanom Slavnićem, s obzirom na to da su neke njene lične stvari navodno ostale u stanu u kojem su zajedno živeli.

Đuričićeva se sada oglasila i objasnila da nema nameru da provodi vreme u domu Slavnića:

- Ja idem sada u Beograd u odvojeni stan, ne idem kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdana. Moje stvari su uzete iz stana tih par dana kada smo raskinuli, dan-dva posle toga. Stvari su mi ostale tamo, ali nisu sve, kofer je iza mene (smeh), šalu na stranu, stvari su još tada uzete - rekla je ona.

Spekuliše se da je Anđela u Beograd došla sa novim izabranikom koji ne želi da se Đuričićeva sastaje sa Zvezdanom, te da je to razlog što su njene stvari iznete iz stana još dok je bila u Crnoj Gori.

- Anđela je juče stigla u Beograd. Sa njom je i došao njen dečko koji neće da dozvoli da se Anđela vidi sa Zvezdanom. Slavnić na sve načine pokušava da dođe do nje, ne boji se pretnji koje dobija, samo želi da se vidi sa njom, ali Anđelin dečko neće da čuje za to i zabranio joj je da se vidi sa Slavnićem. Rekao joj je da ako se vidi sa njim, da će biti problema. On će biti u Beogradu nekoliko dana, a onda se vraća za Crnu Goru. Ubeđen je da će Anđela pokušati da se vidi sa Zvezdanom, pa će ovde ostaviti svoju ekipu koja će motriti na nju. Ona mu se kune da sa Slavnićem ne želi ništa, pa čak ni da razgovara, ali joj on ne veruje. Ako ga izda, biće velikih problema, ona to zna, pa se malo i boji šta bi moglo da se dogodi. Svaki njen korak se prati, ne znam šta će raditi, ali je u većem problemu nego kada je bila sa Zvezdanom - priča izvor za "Republiku".

Anđela se nije oglašavala kako bi potvrdila ili demantovala ove navode o novom dečku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.