NOVI DEČKO JE HRANI, A SVE KAPLJE PO GRUDIMA: Stanija nikad zaljubljenija u 38. godini - u Srbiju se ne vraća?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 14:29

NOVI DEČKO JE HRANI, A SVE KAPLJE PO GRUDIMA: Stanija nikad zaljubljenija u 38. godini - u Srbiju se ne vraća?

Svi su jako ponosni is rećni zbog nje!

Starleta i bivša rijaliti učesnica, Stanija Dobrojević, ima novog dečka. Atraktivna brineta se nedavno uslikala u Americi i pokazala kako drži za ruke nepoznatu mušku osobu, koja je na sebi imala skupocen sat, a sada je sve potvrdila novim snimcima sa plaže.

Dobrojevićeva je nedavno objavila verenički prsten na svom Instagram profilu i saopštila da je rekla "da", a nije otkrila da li je ovo izjavila u šali ili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne, pa se sve više komentariše da je Stanija uveliko verena i uživa sa novim izabranikom, kog i dalje krije od očiju javnosti.

Starleta se sada pohvalila tretmanom koji joj pruža novi dečko, zbog kog ona ne skida osmeh sa lica. Najpre su nazdravili na plaži, a potom je podelila snimak, na kom je on hrani voćem, dok se Stanija sunča.

Sada je već jasno da Dobrojevićeva više nije sama, a da li će uskoro stati na ludi kamen i otkriti ko je osvojio njeno srce - ostaje nam da vidimo.

Jedno je sigurno, blista kao nikada pre i u 38. izgleda da je zaista pronašla onu pravu ljubav, te se čini da se u Srbiju neće vraćati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.