NOVI DEČKO Dušice Jakovljević: Voditeljka Zadruge uživa u novoj ljubavi, pao i poljubac pred kamerom

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 08:15

NOVI DEČKO Dušice Jakovljević: Voditeljka "Zadruge" uživa u novoj ljubavi, pao i poljubac pred kamerom

Njen osmeh govori više od reči!

Voditeljka "Zadruge", Dušica Jakovljević imala je nekoliko turbulentnih ljubavnih odnosa, a sada po svemu sudeći ponovo uživa u emotivnoj vezi sa novim partnerom.

Poznato TV lice je na društvenoj mreži Instagram objavilo fotografiju na kojoj se ljubi sa svojim novim dečkom, ali je njegov identitet ipak sakrila.

Dušicu gotovo nikad nismo videli u ovako romantičnom izdanju, te voditeljka nije mogla da sakrije svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sreću i koliko je ispunjena.

Bila je vidno raspoložena i nasmejana, a u opisu fotografije stavila je emotikon srca.

- Ti oku mom si dar - istakla je.

Dušica je nedavno usred jedne emisije dobila buket cveća, te nema sumnje da je to bilo iznenađenje upravo od novog dečka. Nakon toga, priznala je da ima muškarca koji je čini spokojnom i lepom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.