NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Maja Marinković oprostila majci, a OVO je najviše PLAŠI!

Izvor: Svet, 20.Jul.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Maja Marinković oprostila majci, a OVO je najviše PLAŠI!

Marija Marinković napokon se videla sa svojom majkom, koja ju je ostavila na rođenju. Bivša učesnica rijalitija Zadruga rešila je da oprosti svojoj majci, ali ipak je priznala da joj to nikada neće zaboraviti.
Oprostila sam joj sve, nadam se da me ovaj put neće izneveriti. Ipak mi je ona majka i ljudski je praštati. Mene je otac podizao, on mi je bio sve u životu i njega beskrajno volim, pa mi zato i nije nedostajala ta majčinska ljubav. Tata mi je sve pružao. Ona nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neće biti ni blizu mom Takiju, koji je bio uz mene i kad sam bila prehlađena, i kad sam kretala u školu, i kada sam imala prvog dečka. I sada dok sam bila u Zadruzi, on mi je bio najveća podrška“.
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
svetsvet
The post NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Maja Marinković oprostila majci, a OVO je najviše PLAŠI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.