NOVE TUŽBE prete učesnicima Elite - Bubica uhvatila detalje: Svima koji su mi vređali decu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 21:41

NOVE TUŽBE prete učesnicima "Elite" - Bubica uhvatila detalje: "Svima koji su mi vređali decu..."

Osvanuo snimak.

Danas u toku emisije, Darko Tanasijević je učesnicima "Elite" dao zanimljiv izazov. Šta bi učesnici poručili svojim porodicama, saznali smo tako što su odlazili jedan po jedan otići Džastina Bibera i poručili bitnoj osobi ono što žele da čuju.

U jednom trenutku je to uradila i Slađa Bošković, koja je ovom prilikom spomenula i tužbe.

- Htela bih se obratiti mojoj majci, preponosna sam kakva sam ćerka i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hvala ti što si me izvela na pravi put, promatrala sam situaciju i od sad ćete videti Tamaru sa stavom i to je to, pozdravi mi puno advokata, frendi i na tebe mislim - rekla je Tamara.

- Obratila bih se mojoj mami, ne brini jišta, ti znaš da sam jaka i verujem da će stići tužbe svima koji su mi vređali decu i Miletu da kažem da ga volim najviše na svetu, ti znaš da ja tebe volim i da ne sumnjaš u to. Mnogo mi nedostajete - rekla je Slađa Bošković.

- S obzirom da sam ušao kasno nemam šta puno da se obraćam, samo da kažem majci da se čuva jer si mi ti jedina sveta,drugovima da kažem dok je Bog uz nas najjači smo - rekao je Uroš.

- Želeo bih da se obratim svojoj majci, ćerkici, čuvajte se i pazite na zdravlje, hvala svima - rekao je Majčica.

- Da se obratim mojoj majci, trudim se da ustajem svaki dan na vreme, želim da pozdravim Miljanu i da kažem da mi nedostaje -rekla je Vivijen.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.