NOVE OPTUŽBE NA ANĐELIN RAČUN ZGROZILE BALKAN! O ovome se ćutalo u Zadruzi, ali istina isplovila sad?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 21:34

NOVE OPTUŽBE NA ANĐELIN RAČUN ZGROZILE BALKAN! O ovome se ćutalo u Zadruzi, ali istina isplovila sad?

A svi smo u njoj gledali uzdanicu.

Ponašanje Anđele Đuričić u poslednje vreme izazvalo nevericu kod gledalaca Zadruge. Mala iz Đenovića se žestoko zakačila sa zoricom marković kojoj je od stresa pozlilo.

Pored vređanja pevačice, Anđela je napadala i druge zadrugare, a ćal je i njen zaštitnik lepi Mića primetio da se ponaša kao da je u nju ušao đavo.

Nove optužbe na račun Anđele Đuričić pojavile su se na jednoj Instagram stranici, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se bavi analizom centralnih učesnika "Zadruge 6".

Administratori ovog Insta profila podelili su jedan tvit o Đuričićevoj.

- Sad verujem u priču koju sam čula od njoj. Kad je slupala kola, tražila je odmah da joj kupe nova. Ljudi nisu bili pri parama i rekli su joj da sačeka, ona je skočila, uzela šrafciger i rekla da će ga gurnuti u utičnicu da pogine, ako joj ne kupe odmah! Zadužili se i kupili... - napisala je jedna korisnica Tvitera.

Podsetimo, još tokom "Zadruge 5" se povela priča o Anđelinom skandaloznom ponašanju i to od strane Ane Jovanović. Njih dve su se međusobno urnisale, a Ana je isticala da Anđela nije svetica kakvom se predstavlja, ali je tada ućutkana od većine zadrugara, koji su verovali Đuričićevoj. Jednom je tokom svađe, kad joj je Anđela pomenula skandal sa kolima i bivšim dečkom, Ana izjavila i da je Aneđal imala sličnu situaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.