NOVČANIK PUN NOVCA I DOKUMENATA: Dušica Jakovljević doživela šok u tržnom centru! Otkrila identitet mladića

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 17:15

NOVČANIK PUN NOVCA I DOKUMENATA: Dušica Jakovljević doživela šok u tržnom centru! Otkrila identitet mladića

Retko ko bi ovo učinio!

Voditeljka rijalitija "Zadruga" Dušica Jakovljević pronašla je u tržnom centru novčanik pun novca sa ličnim dokumentima.

Poznato TV lice je odmah odreagovalo savesno, objavila fotografiju i podatke koje je našla u novčaniku i zamolila vlasnika da joj se javi.

- Pronašla sam malopre u Ušću novčanik, sa svim dokumentima i novcem, na ime Nikola Cvjetićanin. Ukoliko poznajete nekoga ko se tako zove i preziva, javite mu - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napisala je Dušica uz priloženu fotografiju, a potom dodala da je novčanik predala obezbeđenju, na info pultu ovog tržnog centra.

Iako bi se pojedini, da su se našli na njenom mestu, odlučili da novac zadrže i ne prijave da su pronašli tuđi novčanik, Dušica je ipak odreagovala savesno, te je ovaj potez oduševio njene pratioce na Instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.