NOVAKOVA SNAJA USNIMLJENA NAKON POROĐAJA! Saška Veselinov odlučila da uplovi u preduzetničke vode, postaje šefica

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 18:12

NOVAKOVA SNAJA USNIMLJENA NAKON POROĐAJA! Saška Veselinov odlučila da uplovi u preduzetničke vode, postaje šefica

Svi su oduševljeni ovim izdanjem novopečene mame!

Novopečena mama Saška Veselinov, koja je široj javnosti postala poznata kada je brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković saopštio da su zajedno i da će stupiti u brak, te da čekaju bebu, nedavno se porodila i na svet donela sina Aleksandra.

Prekinula je medijsku ilegalu i odlučila se, da svoj biznis u Beogradu otpočne otvaranjem velelepnog salona venčanica. Na otvaranju istog, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Novakova snajka je blistala i pokupila samo komplimente svih prisutnih zvanica i novinarskih ekipa.

Lepa Saška, danas je na svom profilu objavila snimak na kojem možemo videti kako manekenka blista i da joj uloga majke uopšte teško ne pada, kao i da se u istoj izvanredno snalazi. Kao što je već pomenuto, na otvaranju salona je zasijala u punom sjaju.

Za ovu priliku odlučila se za belo, široko, odelo, koje je ukrašeno belim cvetovima, a kosu je podigla u visoku punđu, sa puštenim šiškama, dok je ceo autfit upotpunila svedenim i elegantnim, srebrnim minđušama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.