NOVA TURA VRELIH FOTKI - Teodora Džehverović zapalila Instagram! Pevačica u nikad izazovnijem izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 19:07

NOVA TURA VRELIH FOTKI - Teodora Džehverović zapalila Instagram! Pevačica u nikad izazovnijem izdanju

Ne obazire se na skandale!

Teodora Džehverović danima je u jeku skandala oko spornog audio snimka gde se navodno čuje ona tokom vrele akcije, ali i golišavih fotografija koje su ugledale svetlost dana.

Teodora je bila na udaru nepoznate osobe, koja je objavila njen navodni goli selfi, što je pevačica demantovala objavljivanjem originalne fotografije.

Spakovala je kofere i napustila Srbiju, a svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalogu.

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Teodora sve više dokazuje koliko je kompletna situacija u kojoj se našla uopšte ne zanima, te sve više kači slike na kojima je golišava i gde su njene obline u prvom planu.

Pevačica sve više ističe telo u prvi plan, a u minijaturnom, bikiniju istakla je sve obline kojima raspolaže.A na jednoj od fotografija, poslala je jasnu poruku svima onima koji pokušavaju na naruše njen lik i delo.

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic)

Danima se spekuliše o njenom provokativnom ponašanju i većina se pita kada pevačica namerava da stane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.