NOVA DISKVALIFIKACIJA?! MILJANA OPET PO PRODUKCIJI: Go*no smrdljivo, 4 sata Željko plače... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2020, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA DISKVALIFIKACIJA?! MILJANA OPET PO PRODUKCIJI: "Go*no smrdljivo, 4 sata Željko plače..." (VIDEO)

Napravila haos.

Dok su trajale nominacije, za crnim stolom došlo je do kraćeg haosa, koji napravila Miljana Kulić. Ona se javno obratila produkciji, žaleći se na tretman malog Željka.

- Ovaj put bih se obratila Velikom šefu i šefici, jer sam sa njima potpisivala ugovor. Kad kažem go*no smrdljivo, ne mislim na njih, nego na nekog iz produkcije Četiri sata Željko plače, nisu mu doneli sok, doneli su mu sok od 100% narandže, on ne voli taj sok jer mu je kiseo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba sok od breskve ili jagode. Zbog ovoga ne učestvujem dalje u programu - rekla je Miljana.

Iako se ogradila time da se nije obraćala direktno čelnicima, ostaje pitanje, da li će zbog nepoštovanja celokupne produkcije, ponovo biti diskvalifikovana.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.