NOSIO SAM DVA PIŠTOLJA SA SOBOM Najveća ispovest Milana Miloševića o televiziji i OTKAZU - To je to, ZAVRŠILI SMO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 10:29

"NOSIO SAM DVA PIŠTOLJA SA SOBOM" Najveća ispovest Milana Miloševića o televiziji i OTKAZU - To je to, ZAVRŠILI SMO!

"Jezikom sečem ko sabljom", poručio je novinar.

U subotu, 25.marta od 22h na Hype televiziji, emitovaće se emisija "Pretres", autora i voditelja Stefana Usiljanina, a gost će biti dobro poznato televizijsko lice, novinar i voditelj Milan Milošević.

Milan se, posle prestanka rada na jednoj televiziji i prestanka vođenja rijaliti šou programa, povukao iz medija. Ne daje intervjue, ne gostuje po emisijama, ali na Hype televiziju je došao i otvorio svoju dušu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Voditelj Stefan Usiljanin je napravio pravi pretres njegovog života, privatnosti, najintimnijih detalja, a i pravi razlog odlaska sa jedne televizije.

Razgovarali su o njegovom odrastanju, teškom i siromašnom detinjstvu, njegovoj mama Rajki, ocu koji ih je maltretirao i tukao, o bratu Zoranu koji ima cerebralnu paralizu, o polu bratu Nenadu i polu sestri Mirjani. Trnovit put od konobarstva, turizma, medija do najpoznatijeg lica sa malih ekrana.

Kroz emisiju, Milošević je odgovorio na svako postavljeno pitanje od strane Usiljanina, pa je samim tim i priznao sve, sve ono što zanima gledaoce i javnost.

Na ovu emisiju niko neće ostati ravnodušan, pogotovo na Milanove suze koje nije mogao da suzdrži pred kamerama Hype televizije. Ne propustite turbulentno putovanje emisije „Pretres“.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.