NOSILA JE BLIZANCE, ali je jedan ISPAO! Zadrugarka danima morala da miruje, a onda se sve zakomplikovalo

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 18:05

NOSILA JE BLIZANCE, ali je jedan ISPAO! Zadrugarka danima morala da miruje, a onda se sve zakomplikovalo

"Taj osećaj gorčine u stomaku, bes i ljutnju ne mogu da ti opišem!"

Ana Ćurčić i Zorica Marković su sedele i razgovarale u dvorištu Bele kuće.

Pevačica je pričala o vremenu kada je ona bila mlada, vremenu kada je bilo sramota da se napusti partner, i žene su po svaku cenu ostajale u braku.

Zorica iza sebe ima buran život, priznala je da njen otac nije mogao da prihvati njenu odluku da se razvede, pa je burno reagovao.

- Kad sam se razvela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vratila sam se kod mojih. Sećam se kako me je otac sačekao s dvocevkom puškom, jer u to vreme je bila sramota da se razvedeš. Al' nekako su to prevazišli, pomogli su mi, ali je, nažalost, Dejan tada pripao ocu. Iz socijalnog su se gledale sve sitnice, i gde radiš, i gde živiš, i s kim i kako, pa je dete pripalo ocu.

Zorica Marković je takođe ispričla da je izgubila bebu.

- Nosila sam blizance, ali sam jedno dete izgubila. Jedan plod je bio manji i otišao je. Pet meseci sam mirovala u krevetu samo da bih izgurala plod. Ilija se rodio sa dva kilograma, a sad je ljudina, ali to nije jedina muka. Kao mali, sa četiri-pet meseci, imao je operaciju. To sam teško podnela. I taman kad je sve prošlo, kada smo se stabilizovali, ti me kao otac i muž prevariš. Taj osećaj gorčine u stomaku, bes i ljutnju ne mogu da ti opišem - rekla je ona.

Pevačica je rođena i odrasla u Tubiću kod Kosjerića. U to vreme bilo je oko stotinak ljudi i mnogo dece. Ona je odrasla sa tri brata i sestrom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.