NOSIĆE JE NA DUŠI, ovo nije igra Majka Anđele Šparavalo ZDRAVSTVENO UGROŽENA, porodica se hitno obratila produkciji

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 19:29

"NOSIĆE JE NA DUŠI, ovo nije igra" Majka Anđele Šparavalo ZDRAVSTVENO UGROŽENA, porodica se hitno obratila produkciji

Anđela ni ne sluti šta se dešava napolju sa njenom porodicom.

Porodica Anđele Šparavalo ogorčena je zbog njenog odnosa sa Bojanom Pavlović u "Eliti".

Iako su pokušavali da dopru do nje i osveste je, te da joj ukažu na mogućnost da će izgubiti celu porodicu zbog te romanse, ona je odlučila da nastavi s cimerkom.

Sada je Anđelin otac u porukama koje je poslao voditelju Elite Milanu Miloševiću otkrio da je njegova supruga u veoma lošem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdravstenom stanju zbog ćerke i njene veze s Bojanom, a on čak strahuje i za njen život.

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, jer i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.