NOSI AKSESOAR VREDAN 14.000 EVRA - Jovana Joksimović za ovo iskeširala čitavo bogatstvo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 20:43

NOSI AKSESOAR VREDAN 14.000 EVRA - Jovana Joksimović za ovo iskeširala čitavo bogatstvo! (FOTO)

Modni dodatak ostavlja bez daha!

Voditeljka Jovana Joksimović jedna je od najstilizovanijih dama sa naše javne sceni i sve što obuče joj odlično stoji.

Međutim, sada je jedan detalj koji je ponela privukao posebnu pažnju.

Fotografija na kojoj je skupoceni sat, Jovane Joksimović u prvom planu, podigla je veliku prašinu na društvenoj mreži Instagram.

Naviknuti da voditeljka veoma vodi računa o detaljima, poštovaoci poznate dame >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu se posebno iznenadili kada su na njenoj ruci ugledali luksuzni aksesoar, međutim bilo je i onih koji smatraju da je za sat Jovane Joksimović cena previsoka, te se brzinom svetlosti povela polemika na tu temu.

U pitanju je sat marke "Rolex", model "Datejust" napravljen u kombinaciji čelika i žutog zlata čija cena iznosi vrtoglavih 14 hiljada evra.

Bezel na satu je nazubljen, a brojčanik srebrne boje sa dijamantskim časovnim indeksima.

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Voditeljka se odlučila za oyster narukvicu, a iako je bilo onih koji su izneli mišljenje da je za ovaj modni dodatak ona izdvojila ogromnu sumu, većina se složila da je napravila pravi potez, da je sat Jovane Joksimović oličenje elegancije, te da na njenoj ruci naprosto blista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.