NORMALIZUJEMO ĐAVOLA I DEMONE! Sloba Radanović zbog dece osudio današnju muziku - NE DOZVOLIMO TO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 22:23

"NORMALIZUJEMO ĐAVOLA I DEMONE!" Sloba Radanović zbog dece osudio današnju muziku - NE DOZVOLIMO TO

"Neke priče kažu da je Satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude!"

Sloba Radanović često bez ustručavanja govori ono što misli, iako zbog toga još češće dobija kritike.

Kritika putem društvenih mreža inkorporirala se kao vrhunska doktrina, te je danas svakome ko ima mobilni aparat i vaj-faj konekciju omogućeno da iznese nekakav stav.

Sloba je sada putem Instagrama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uputio apel svim pratiocima.

- Pojedini muzičari su performeri i jasno je da muzika mora da bude različita i to je sve u redu. Zaista ne želim nikoga da osuđujem ili da omalovažavam bilo čiji rad i trud - napisao je on, pa dodao:

- Ali molim vas, obratite pažnju šta slušate vi i vaša deca. O čemu te pesme pevaju. Kako ti kostimi izgledaju i kako se uopšte osećate dok vam se sve to prezentuje. Počeli smo da normalizujemo đavola i demone. Ne dozvolimo to - rekao je on.

- Neke priče kažu da je Satana, odnosno đavo bio prvi muzičar. Nakon što je postao pali anđeo, odlučio je da se muzikom infiltrira među ljude. Što ima smisla - dodao je.

Pevač je nedavno otkrio da vredno radi na novim pesmama i da jedva čeka da ugledaju svetlost dana.

- Držite se Boga - Bog vas blagoslovio - zaključio je on.

S obzirom da je srpska Diva, Jelena Karleuša, izbacila danas u toku dana "Karly b*tch" neposredno pre Slobine objave, nameće se pitanje da li je ovime potkačio i svoju koleginicu.

Podsetimo, nakon punih 11 godina, čekanju novih numera pop dive Jelene Karleuše došao je kraj. Premijerno je pušten u etar projekat koji je toliko dugo najavljivan - "Karlyb*tch". Vodeći singl sa jedanaestog studijskog albuma "Alfa" koji je pravi futuristički umetnički izražaj, koji je pun simbolike i skrivenih poruka.

Pesmu poslušajte u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.