NOMINACIJE - ŽESTOKO PORAŽEN Mama Marija nominovala Zolu, a onda je Miksi GLASALA! Da zaradi pare...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOMINACIJE - ŽESTOKO PORAŽEN Mama Marija nominovala Zolu, a onda je Miksi GLASALA! "Da zaradi pare..."

Ubedljivo...

Nataša Radan i Lazar Čolić Zola su izabrani za ovonedeljne potrčke, a zadrugari su odlučili da mladi di-džej bude prvi nominovan. Ubedljivo je poražen, sa više od 10 glasova prednosti.

Kada je došao red na Mariju Kulić, ona je nominovala bivšeg dečka svoje ćerke i istakla da joj je drago što su njih dvoje okončali svoju vezu, pa dala svoje argumente za nominaciju.

- Moja želja je bila da njih dvoje ne budu zajedno. Nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila za njihovu vezu, samo mi je krivo što se tako završilo. Mene nije uvredio, grešio je mnogo. Preterano je lenj, ne vidim ga kraj bilo koje devojke. On bi da ga neko vuče kroz ceo rijaliti. Mislim da je koristoljubiv. On je "lezi lebu da te jedem". Meni ne smeta on ovde, volela bih da zaradi ovde novac, ali precenio je sebe. Naravno da je njoj teško i mače da vodiš za sobom 24 sata, bude ti teško. On Miljanu izaziva na agresiju. I za jedno i za drugo je bolje da ne budu zajedno. Što se tiče Nataše, ona je meni mnogo slatka. Prema meni si uvek bila korektna, uvek si mi se obraćala sa poštovanjem. Tvoje ponašanje je na svom mestu. Mislim da više nećemo da se svađamo. Ja ne želim njega za momka svoje ćerke, iz tog razloga šaljem Lazara - rekla je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Interesantno je bilo i koga će nominovati Miljana, pošto se uveliko pričalo kako će i ona označiti svog bivšeg dečka.

Miksi ipak imala srca da nominuje svog bivšeg dečka pod izgovorom da želi da Čolić ostane što duže u rijalitiju.

- U trenutku kada mi je najteže bilo, ona je sa Draganom prišla i rekla mi je da želi da se družimo i ispričala mi deo svoje tužne priče. Sa Natašom nisam imala ni sukob mišljenja, ali moram da je pošaljem u izolaciju. Što se tiče Lazara, meni je u interesu da on ostane ovde, da se pošalje u najboljem svetlu. Da pokaže da je harizmatičan i nikako ne bih mogla da pošaljem njega, jer želim da on zaradi što više novca. Svi koji podržavaju mene, neka podrže i Lazara. - rekla je Miljana Kulić.

Pogledajte i te scene:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.