NOĆAS ONI STIŽU NA IMANJE! Veliki šef nadmašio sebe - nekoliko dana pred KRAJ RIJALITIJA odlučio da uvede NJIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 00:05

NOĆAS ONI STIŽU NA IMANJE! Veliki šef nadmašio sebe - nekoliko dana pred KRAJ RIJALITIJA odlučio da uvede NJIH!

Zadrugari još ne znaju šta im se sprema!

Brojimo sitno do kraja "Zadruge 5". Veliko superfinale odigraće se u nedelju, 10. jula sa početkom u 21h na televiziji Pink, a Veliki šef je spremio niz iznenađenje za takmičare u superfinalnoj nedelji, pa i za večerašnju žurku.

Za dobar provod, kao i skoro svakog utorka, biće zadužen DJ Neba, čije žurke zadrugari obožavaju, ali to je tek početak ludog provoda.

U "Zadrugu" se vraća i Bora Santana, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je već najavio promociju svog novog singla "Kokice", koji je očarao publiku ovog gledanog rijalitija.

Za spektakl u završnici "Zadruge" biće zadužen i Ismail Delija, talentovani mladi pevač koji se proslavio u "Pinkovim zvezdicama", da bi kasnije poneo i titulu osvojivši prvo mesto u trećoj sezoni "Pinkovih zvezda".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.