NOA UPLAŠENA, PLAČE, NA NJU URLA MUŠKARAC: Pojavio se snimak tiktokerke nastao nedelju dana pre njenog nestanka?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 11:42

NOA UPLAŠENA, PLAČE, NA NJU URLA MUŠKARAC: Pojavio se snimak tiktokerke nastao nedelju dana pre njenog nestanka?

"Mnogo mi je žao što nisam mogla da ti pomognem!"

Na društvenoj mreži Tiktok sinoć se pojavio snimak uplakane, svirepo ubijene tiktokerke Noe Milivojev, koji je nastao, kako se navodi, samo sedam dana pre njenog nestanka, a sve to objavila je navodno njena poznanica, piše "Telegraf".

Međutim, snimak je u toku noći uklonjen, a nastao je u noći 12. juna, kada je pokojna tiktokerka navodno bila kod na mrežama popularnog Kengura.

O njihovom susretu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo pisali DETALJNIJE OVDE.

Kako se na snimku vidi, Noa je bila na video vezi s nekim i konstantno plakala i priča nešto, dok on (Kengur) viče na nju, a njena poznanica je navela sledeće.

- Mnogo mi je žao što nisam mogla da ti pomognem ovo veče (12.06) - napisala je poznanica pokojne tiktokerke, piše "Telegraf".

 Iz nepozantih razloga ona je snimak uklonila sa društvene platforme na kojoj se pokojna Noa proslavila.

Podsetimo, svirepo ubijenu Nou Milivojev (18) na groblju u Kovilju u Šancu rodbina i prijatelji ispratili su na večni počinak uz zvuke trube i pesmu "Tiho noći", u utorak, 11. jula.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pojavio se potresni snimak Noe sa Kengurom: Žao mi je, ne mogu da ti pomognem

Izvor: 24sedam.rs, 13.Jul.2023

Snimak uplakane tiktokerke i nastao samo pet dana pre njenog zvaničnog nestanka ponovo je isplivao na društvenoj mreži Tiktok

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.