NJIHOVA LJUBAV JE LAŽNA! Kristina i Kistijan osuli paljbu po rijaliti PARU - žestoko su im IRITANTNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2022, 21:36

"NJIHOVA LJUBAV JE LAŽNA!" Kristina i Kistijan osuli paljbu po rijaliti PARU - žestoko su im IRITANTNI

Otvoreno rekli

U emisiji "Pitam za druga" na RED televiziji, Ana Radulović i Stefan Kendić Kendi su ugostili ljubavni par Kristijana Golubović i Kristinu Spalević koji su svoju romansu započeli u rijaliti formatu "Zadruga 4", a u toku prošlog meseca, njih dvoje su sa sedmom silom podelili informaciju da je Kristina u blagoslovenom stanju.

- Kako vam deluju Marko i Viki - pitala je voditeljka.

- To je rijaliti veza, nije vanserijska ljubav u pitanju. On >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bio iskren samo prema Staniji. Meni je Marko jako antipatičan, nisam puno pratila. Viki je dobra devojka u duši, ali je skrenula sa puta. On je namazan, šmeker je ali meni je lično iritantan, deluje kao da je neiživljen - prokomentarisala je Kristina.

- Iz iskustava ću reći da te privlači neka energija te devojke sa kojom počneš vezu i onda se ponašaš kao zaštitnik, a znaš da nema ništa od vas. Nema gledanja i tako... Sećamo se kada je Sanja bila trudna sa Carem, to je klasična fejk pirča, tako i oni. Rade nešto namerno da bi se komentarisali... - rekao je Kristijan.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.