NJIH ŠESTORO HITNO NAPUSTILO RIJALITI! Produkcija NAREDILA da odmah izađu - nisu SVESNI šta ih čeka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:34

NJIH ŠESTORO HITNO NAPUSTILO RIJALITI! Produkcija NAREDILA da odmah izađu - nisu SVESNI šta ih čeka!

Biće veoma uzbudljivo!

Još jedna epizoda emisije "Ami G šou" biće emitovana, kao i svakog utorka, oko 22 časa na televiziji Pink.

Odmah nakon toga, održaće se žurka u rijalitiju "Zadruga", ali je pre toga Veliki šef spremio iznenađenje za pojedine zadrugare. Parovi koji su obeležili rijaliti, gostuju u emisiji kod Ognjena Amidžića, koji je organizovao specijalnu borbu za njih.

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Voditelj Ognjen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Amidžić pripremio je takmičenje za rijaliti ljubavne parove, kao i lude igrice i izazove.

Emisija je snimljena unapred i njih šestoro napustilo je rijaliti, a u pitanju su - Kristijana Golubovića i Kristinu Spalević, Filipa Cara i Aleksandru Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša i Maju Marinković.

Ko će se najbolje pokazati, kao i to ko će se najbolje snaći u zadacima, ostaje da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.