NJIH DVOJICA VEČERAS ULAZE U ZADRUGU! Veliki šef spremio iznenađenje - rijaliti učesnici ne slute šta im se sprema

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 17:20

NJIH DVOJICA VEČERAS ULAZE U ZADRUGU! Veliki šef spremio iznenađenje - rijaliti učesnici ne slute šta im se sprema

Događaji iz ove noći će se prepričavati danima!

Utorak veče rezervisan je za žurku na velelepnom imanju u Šimanovcima. Zadrugari imaju prilike da uživaju u hrani i piću, ali i u dobroj muzici.

Veliki šef uvek dovede zanimljive goste koji se potrude da zabavljaju zadrugare celu noć.

Večeras će nakon emisije "Amidži šou" u "Zadrugu" ući popularni pevač Miša Laguna koji će se postarati za dobru atmosferu na imanju. Njegovom dolasku se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti učesnici uvek obraduju, često ga dozivaju, a ni ne slute da će im večeras u "Zadruzi" pevati baš on.

Osim Miše večeras će se u Zadruzi pojaviti i di-džej Neba, koji će biti zadužen da razmrda zadrugare najpopularnijim hitovima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.