NJIH DVOJICA SU NOVI KARLEUŠINI SARADNICI: Jelena je povukla dramatičan potez? Vrući detalji povratka muzičke dive

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 19:34

NJIH DVOJICA SU NOVI KARLEUŠINI SARADNICI: Jelena je povukla dramatičan potez? Vrući detalji povratka muzičke dive

Da li je ovo početak nove muzičke ere?

Pop zvezda Jelena Kalreuša već uveliko njajavljuje najnoviji projekat - 11. studijski album naslova "Alpha" (Alfa, kao simbol da je ona jedina i glavna u svojoj branši, te da joj nema ravne). Dosta je otvorenih pitanja koja njeni fanovi pokušavaju da reše, pa neretko pređu i u neku vrstu fantazije, ali to je posebna tema za razmatranje.

Nova čudna pojava je nastala pre manje od 24 časa, koja vrlo verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krije dosta odgovora o predstojećem projektu koji je najavljen za 13.08. a isti je iza ćoška. U sve ovo upletena su i dva trenutno najaktuelnija muzičara mlađe generacije, a evo o čemu je reč.

Jelena Karleuša je, to sada već svi uveliko znamo, prva dama Instagrama i neprikosnovena je među pevačicama kada je u pitanju broj pratilaca, ali i uticaja koji poseduje na socijalnim mrežama. Svaki njon stori, rils, objava ili status bivaju pomno ispraćeni, šerovani i danima se o  njima govori. Ovog puta je napravila pravi presedan.

JK je odlučila da sve svoje objave na pomenutoj mreži (a bilo ih je skoro 3.000) arhivira, odnosno sakrije od očiju javnosti i ostavi profil gotovo prazan, sa svega dve fotografije i desetak rils snimaka. Ništa ovo ne bi bilo čudno, jer verujemo da na taj način žeki da sve vezano za album bude u prvom planu, ali isto to su uradili i treperi Nući i Vojaž. To je odmah dovelo u vezu njih troje.

Voyage, sa više od 820 hiljada pratilaca i Nucci sa više od 318 hiljada, na samo jednom od zvaničnih naloga popularne mreže Instagram, godinama su gradili ogromnu podršku svoje fan baze sa kojom su redovno bili u interakciji, a ovaj neočekivani potez zbunio je i zabrinuo njihove obožavaoce.  Treperi se povodom blackout-a nisu oglasili, što je otvorilo prostor za različite spekulacije i nagađanja o razlozima ovog iznenadnog poteza.

Upravo su mnogi doveli u vezu ovaj njihov postupak sa potezom Jelene Karleuše, jer veruje se da uprqavo ovaj dvojac Jeleni radi na albumu "Alfa". Novi zvuk, nova JK, novi imidž i naravno novo pomeranje granica? Možda je baš to razlog njihovog zatišja pred buru. Jedno je sigurno, moramo biti strpljivi i pomno pratiti njihove unapred osmišljene korake.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.